Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

RoyalBaby_könnyű_gyermekkerékpár_18

A RoyalBaby Mars 18" tökéletes választás minden fiatal kerékpáros számára!

Ismerje meg a Mars 18"-os modellt - egy kerékpárt, amely a könnyű konstrukciót és az innovatív megoldásokat ötvözi a kényelem és a biztonságos használat érdekében.
Az érdekes dizájn, az egyedi színkombináció és a kifinomult részletek elragadtatják a fiatal vezetőt és barátait. Ezentúl gyermeke büszkén és örömmel tesz meg kilométereket két keréken.
170 000 Ft
Részletek
A legfontosabb jellemzők:
Könnyű és strapabíró váz: A Mars modell könnyű alumínium vázat használ, aminek köszönhetően a teljes kerékpár súlya mindössze 8,2 kg. Az alumínium váz garantálja a kerékpár tartósságát és stabilitását is.
Alumínium villa: Kiváló irányítást biztosít, lehetővé téve a biztonságos kerékpározást különféle körülmények között.
Ergonomikus, kontúrozott nyereg: A kényelmes, habszivacs nyereg a gyermek anatómiájához igazodik. Ezenkívül a nyereg állítható, így könnyen igazítható a gyermek magasságához és aktuális igényeihez.
Stabil kormány: Széles és ergonómikusan kialakított, teljes irányítást garantál a kerékpár felett. A rövid szár növeli a manőverezhetőséget, a puha, strapabíró gumi fogantyúk pedig szilárd fogást és kényelmet biztosítanak lovaglás közben.
Innovatív hajtás fogasszíjjal: A POWERGRIP HTD szíjat alacsony súly, csendes működés és kenésmentesség jellemzi, így kiküszöböli a koszos ruhák veszélyét. A szabadonfutós hátsó kerék lehetővé teszi a szabad pedálozást hátrafelé.
Tartós kerekek és gumiabroncsok: A kerekenként 28 küllős, megerősített acél felnik könnyűek, a golyóscsapágyas agyak pedig csendes és sima futást biztosítanak. Az 1,75" széles gumiabroncsok kiválóan teljesítenek különféle felületeken.
Biztonságos fékek: Az első peremfékek és a hátsó tárcsafékek megfelelő fékezőerőt biztosítanak, a gyerekek kezéhez igazított ergonomikus fogantyúk pedig könnyen használhatók.
Láthatóság az úton: A Mars modell elöl, hátul és a kerekeken reflektorokkal van felszerelve, amelyek jól láthatóvá teszik a kerékpárt az úton, és növelik a gyermek biztonságát vezetés közben.
Kiegészítő felszerelés: csengő, lábtámasz (támaszték) és sárvédők az első és hátsó kerekeken növelik a biztonságot és a használat kényelmét.

Műszaki adatok:
- kerékpár alumínium vázzal
- kerékméret hüvelykben: 18"
- gumi kerekek, felfújhatóak
- fém golyóscsapágyak
- első felnifék, hátsó tárcsafék
- kontúrozott kormány
- állítható, kényelmes habszivacs ülés
- sárszárnyak elöl és hátul
- reflektorok
- csengő,
- lábtartó.

A teljes készlet tartalmazza a kerékpár összeszereléséhez szükséges összes eszközt (kulcsok, imbuszkulcsok).
A kerékpár 90%-ban gyárilag össze van szerelve, mindössze 5 nagyon egyszerű lépésből áll a kerékpár összeszerelése:

csavarja a kormányt
felcsavarja a nyerget
pedál beszerelés
fék beállítás
a kerékpár forgásának ellenőrzése (csavarok)
Ajánlott méret:

14" kerékpár 2-5 éves gyerekeknek (92-105 cm)
16" kerékpár 4-7 éves gyerekeknek (102-118 cm)
18" kerékpár 5-9 éves (110-125 cm) gyermek számára
Megjegyzés: A gyermek magassága még azonos életkorban is változhat, kérjük ezt vegye figyelembe a modell kiválasztásakor.


RoyalBaby - A legjobb minőségű gyerek kerékpárok!
A Royalbaby a gyermek kerékpárok vezető márkája, amely kiváló minőségű kidolgozásáról, vonzó megjelenéséről és innovatív megoldásairól ismert. A márkájú kerékpárok biztonságos és kellemes utazást biztosítanak minden gyermek számára, megfelelve mind a szülők, mind a kis kerékpárosok elvárásainak.

kerékpár mérete
18"
magasság a talajtól a kormányig
80 cm
a kerékpár teljes hossza
130 cm
nyeregmagasság
58-68 cm
ajánlott gyermekmagasság
110-125 cm
Egy kör átmérője
18
távolság az üléstől a pedálig
47-57 cm
kor
5+
kerékpár súlya
8,2 kg
súlya csomagolással együtt
12,5 kg
csomagolás mérete
130 x 75 x 19 cm


könnyű, alumínium
kerekek 18"
gumi, felfújható 18 x 1,75

Adatok
Cikkszám:
RB1826