Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Unikornisos 3D kristálykészítő készlet
Unikornisos 3D kristálykészítő készlet
5 490 Ft

Unikornisos 3D kristálykészítő készlet

Unikornisos 3D kristálykészítő készlet
5 490 Ft
Részletek
Egy varázslatos kristálykészítő készlet egyszarvúval minden kisgyermek számára ajánlott, aki szereti az élményeket és a kísérleteket.
A készlet használata nagyon egyszerű, és a hatás biztosan meglep. A kész egyszarvú figurát az előzőleg elkészített oldatba kell meríteni, majd várni kell, amíg a kristályok elkezdenek növekedni az egyszarvún. Ezután már csak meg kell szárítani a figurát, és megfelelő színeket kell adni neki. Valami varázslatos vár rád.
A természet csodáinak kísérletezése és felfedezése szórakozással kombinálva nagyszerű inspirációt jelent minden gyermek számára. Mindenféle élmény segít a koncentráció és a precizitás fejlesztésében.

A készlet tartalma:
- gipsz unikornis figura
- kristály homok
- 500 ml-es oldattartály
- képi utasítások- piros, sárga, kék festékek
- ecset
- fapálca
- festéktartó

Elkészítés:
A zacskó teljes tartalmát öntsük egy edénybe, öntsünk 100 ml 100ºC-os vizet, nagy körültekintéssel, lehetőleg felnőtt felügyelete mellett, majd adjunk hozzá 450 ml hideg vizet, és alaposan keverjük körülbelül 3-5 percig, amíg teljesen fel nem oldódik.
Mindenképpen várja meg, amíg a folyadék lehűl. Ezután helyezze a gipszmodellt az oldatba, és figyelje meg a kristályosodási folyamatot 2-3 órán keresztül. Ennyi idő után hagyja száradni az egyszarvú modellt 12 órán keresztül. A következő lépés az egyszarvú díszítése saját elképzelése szerint. A saját maga által végzett munka gyönyörű szobadísz lehet, vagy ajándék lehet kedvesének.


FIGYELEM!
A kísérletet csak felnőtt felügyelete mellett végezze.
A készlet 8 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

A készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy megismerje a varázslatos világot, ami a jövőjét eredményezheti. A készlet a legapróbb részletekre is odafigyelve tökéletesen kifinomult.
Adatok
Cikkszám:
POL1001