Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Tikiri Alvin elefánt plüsscsipogó; BPA mentes, organikus
Tikiri Alvin elefánt plüsscsipogó; BPA mentes, organikus
5 450 Ft

Tikiri Alvin elefánt plüsscsipogó; BPA mentes, organikus

Válaszd a Tikiri játékokat, melyek természetes anyagokból, valamint újrahasznosított műanyagból készülnek Srí Lankán.
5 450 Ft
Részletek
Alvinnal az aranyos elefánttal már találkozhattál a Tikiri játékkínálatában. Ez a népszerű kis elefánt ezúttal „sípolós” plüssjáték formában szórakoztatja gyermekedet! Akárcsak a többi Tikiri játék, ez is természetes gumiból készül, Srí Lankán és nem tartalmaz semmilyen ártalmas anyagot, így akár már csecsemőkortól kiváló játszótárs. A fejrész kiválóan alkalmas arra, hogy a babák ínyét megnyugtassa, amikor első fogacskáik előbújnak.
Kis mérete miatt nagyon könnyen meg tudják fogni a gyerekek.
Puha, 100%-ban pamutból készült teste megnyugtató a babák számára és mivel hangot tudnak kiváltani belőle, ezért megismerhetik az alapvető ok-okozati összefüggéseket, ami elősegíti fejlődésüket.
Számodra is fontos a környezetvédelem?
Akkor a legjobb helyen jársz!
Válaszd a Tikiri játékokat, melyek természetes anyagokból, valamint újrahasznosított műanyagból készülnek Srí Lankán. Mivel helyben készítik őket és ezért a szállítással kapcsolatos környezetszennyezés is a minimálisra csökkenthető. A Tikiri azt a célt tűzte ki, hogy a gyermekek mentális és testi fejlődését elősegítse természetes és kreatív játékaival, mindezt maximálisan környezettudatos módon.
Adatok
Cikkszám:
POL125