Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Kis kertészkészlet szerszámtáska
Kis kertészkészlet szerszámtáska
9 990 Ft

Kis kertészkészlet szerszámtáska

A kertészkészlet szórakoztató és tanulságos darabként egyaránt hasznos.
9 990 Ft
Részletek
A Kiskertész szerszámkészlete és védőruházata mostantól igazi szórakozássá teszi a kertben való játékot. Mindent nagy odafigyeléssel készítettek a részletekre, hogy gyermekét a szabadban való játékra ösztönözze. Kiskertészünk nemcsak a növények gondozását tanulja meg, hanem azt is, hogy legyünk türelmesek, miközben kemény munkája eredményére várunk.
A teljesen műanyagból készült biztonságos eszközöknek köszönhetően a gyermek képes lesz utánozni a felnőtteket, és részt vehet a tavaszi vagy őszi kerti takarításban. A speciális táskának köszönhetően minden eszközét elrejtheti, és mindig magánál tarthatja, amikor használnia kell. A munkaruha, különösen a kesztyű, megvédi a babát a szennyeződéstől. A kertészeti kiegészítők cserélhető fogantyúval rendelkeznek, amely a gyermek által használt szerszámra cserélhető. Mostantól megfelelő felszerelést biztosíthat gyermekeinek az ilyen tevékenységekhez.

A készlet tartalma:
- táska méretei kb 25 x 19 x 9 cm
- kötény méretei kb 42 x 48 cm
- kesztyű méretei kb 19 x 9 cm
- kalap fej kerülete 51 cm
- dinoszaurusz öntözőkanna méretei kb 18 x 21 x 9 cm
- cserélhető nyelű szerszámok (lapát, gereblye, metsző, ásó, villa, recés)
- 7 db fogantyú

A kertészkészlet szórakoztató és tanulságos darabként egyaránt hasznos. Megmutatja, hogyan néznek ki a kerti termékek. Ezenkívül a játék segítségével a gyermek megtanulhatja a növények nevét, a gondozási szabályokat, és felkeltheti érdeklődését a természet iránt.
Ezt a praktikus gyermekkertészeti készletet kifejezetten a kíváncsi elmék és a kisebb kezek számára tervezték. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.
A kellemes színek és az esztétikus kidolgozás minden keményen dolgozó embernek örömet okoz. A kertészeti elemek teljes egészében műanyagból, a ruhák és a táska poliészterből készültek.
A gyermek kertészeti készlet tökéletes ajándék a kertészkedés szerelmeseinek!
Adatok
Cikkszám:
POL67