Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Smash Ball Party játék gyerekeknek trambulin labdákkal
Smash Ball Party játék gyerekeknek trambulin labdákkal
7 490 Ft

Smash Ball Party játék gyerekeknek trambulin labdákkal

Méretek:
- trambulin átmérője kb 90 cm
- magasság kb 20 cm
- golyó átmérője kb 13 cm
7 490 Ft
Részletek
A "Smash Ball" egy izgalmas és dinamikus társasjáték, amely sok szórakozást és fizikai aktivitást biztosít a gyerekeknek.

A készlet tartalma:
- trambulin
- felfújható labda
- szivattyú

A játék célja egyszerű – a játékosok megpróbálják úgy pattogtatni a labdát a trambulinon, hogy az ellenfél ne tudja elkapni. Minden játékos feladata, hogy a trambulin segítségével úgy mozgassa a labdát, hogy az a lehető legnehezebb legyen az ellenfél számára.

A játékszabályok rugalmasak és a résztvevők életkorától és képességeitől függően változtathatók. A játékosok beállíthatnak egy játékidőt, vagy meghatározhatják a nyeréshez szükséges pontok számát. Változatok is lehetségesek, például extra pontok speciális lépésekért vagy hendikepekért.

A „Smash Ball” nemcsak remek szórakozás, hanem remek módja a motoros készségek, a motoros koordináció és a reflexek fejlesztésének is. Ezenkívül arra ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek fizikailag aktívak és barátságos légkörben versenyezzenek.

Előnyök:
Ez a dinamikus társasjáték sok nevetést és örömet okoz, felejthetetlen együtt töltött pillanatokat biztosítva a gyerekeknek. Tökéletes szórakozásra bulikon, piknikeken vagy családi összejöveteleken. A "Smash Ball" egy biztos módja annak, hogy nagyszerű emlékeket és mosolyt varázsoljon minden résztvevő arcára!
A „Smash Ball” nem csak szórakozást és remek szórakozást nyújt, hanem fejleszti a fizikai készségeket, a mozgáskoordinációt és a játékosok közötti együttműködési készségeket is. Ez egy kiváló játék, amely bevonja a gyerekeket a fizikai aktivitásba, és lehetővé teszi számukra, hogy aktívan és kellemesen töltsék az idejüket.
A Smash Ball ideális ajánlat azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a mozgást és a versenyt, valamint azoknak a szülőknek, akik olyan alternatív szórakozási formákat keresnek, amelyek a gyerekeket fizikai aktivitásra ösztönzik.

Méretek:
- trambulin átmérője kb 90 cm
- magasság kb 20 cm
- golyó átmérője kb 13 cm
Adatok
Cikkszám:
0752101