Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Rocket Falling Astronauta családi társas
Rocket Falling Astronauta családi társas
2 990 Ft

Rocket Falling Astronauta családi társas

Rocket Falling Astronauta családi társas
2 990 Ft
Részletek
A Falling Astronaut Rocket változatának arcade játéka nagyszerű ajánlat az űrjárművek kicsi és nagy szerelmeseinek. Minden kisgyermek arról álmodik, hogy ezen a rendkívüli gépen üljön, és igazi űrhajósnak érezze magát. A játék sok szórakozást és örömet fog nyújtani. Szórakoztató családi játék, amely logikus gondolkodást és koncentrációt igényel. A játék nem igényel olvasási készségeket, és tökéletes játék lesz a kisebb gyermekek számára. Ez egy nagyszerű kütyü kis űrhajósok számára.

Játékszabályok:
A játékosok botokat szúrnak a rakéta lyukaiba, majd felülről öntik az űrhajósok rakétáit, és pörgetik a mutatót a keréken. A nyom leállítása után a játékos kihúzza a rajzolt színű botot. A játékosnak annyi botot kell kihúznia, amennyit csak lehetséges anélkül, hogy az űrhajósok leesnének!

Az nyer, aki a legkevesebb űrhajóst gyűjti össze! SOK SZERENCSÉT!

A készlet tartalma:
- rakéta
- 30x űrhajós figura
- 30x bot három színben: sárga, kék, zöld
- 1x jelzőtárcsa

Méretek:
- rakéta 27 cm x 12 cm x 12 cm
- pálca 17 cm
- űrhajós 4 cm x 1,5 cm x 0,5 cm
- kerék átm. 6,5 cm

A készlet színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.
A gyermekek interperszonális készségek fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. A társas-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan kifejezzük önmagunkat, és kommunikáljuk szándékainkat, vágyainkat másokkal.
Adatok
Cikkszám:
POL866