Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

ÚJ

Orvosi kocsi készlet a kis doktorok számára

Orvosi kocsi kiegészítőkkel egy kis orvosnak. Nagyszerű felszerelés a gyerekeknek az orvoshoz. A praktikus kocsi minden szükséges tartozékot tartalmaz.
11 000 Ft
Részletek
Orvosi kocsi kiegészítőkkel egy kis orvosnak. Nagyszerű felszerelés a gyerekeknek az orvoshoz. A praktikus kocsi minden szükséges tartozékot tartalmaz. Egy ilyen készletnek köszönhetően minden baba, mackó, egyéb játék, és valószínűleg a szülők és a nagyszülők is mindig egészségesek lesznek. A kis orvos megméri a hőmérsékletet, beadja az injekciót, ellenőrzi a szívet és a látást, csatlakoztat egy csepegtetőt, készít röntgenfelvételt és bármi mást, ami eszébe jut.
Az orvosi kocsi teljes egészében jó minőségű műanyagból készült, szép, kellemes színekben. Minden tartozék valódi orvosi műszerek utánzata, barátságos formákkal és vidám színekkel.
A műanyag monitor tetején van egy nyílás, amelyen keresztül kártyákat helyezhetünk be, pl. látásvizsgálati táblázattal vagy röntgen testrészekkel, majd az elem behelyezése és a be-/kikapcsoló gomb elforgatása után hangokat ad ki a páciens életfontosságú monitorozására. jelek. A már behelyezett elemeknek köszönhetően a sztetoszkóp lehetővé teszi a páciens szívének alapos vizsgálatát, a kézibeszélő felhelyezésekor (az alján található gomb megnyomásával) hallani fogja a szívverését. A kihúzható polccal ellátott, zárható szekrény lehetővé teszi a felszerelés rendszerezését és minden olyan tartozék elrakását, amelyre a vizsgálat során nincs szükség.

A készlet tartalma:
- kerekes kocsi, panel és zárható szekrény
- egy sztetoszkóp, amely dobogó szív hangját adja ki
- csöpög
- hőmérő
- Fül-orr-gégészeti otoszkóp ideális a páciens fülének vizsgálatára
- neurológiai kalapács
- fecskendő
- fogászati ​​tükör lámpával
- sebészeti olló
- fogó/fogó
- csipesz
- orvosi tál
- gyógyszerutánzati tartály
- 3 röntgenkártya és 1 látásvizsgáló kártya
- matricák

Méretek:
- a teljes készlet magassága: 57 cm
- magasság a fogantyúig (hátul): 34 cm
- kocsi szélessége: 23 cm

A hanghatások eléréséhez 2xAA elemet kell a panelbe helyezni (nem tartozék), míg a sztetoszkópban 3xAG13 elem található (tartozék).
Adatok
Cikkszám:
POL903