Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Lebegő fürdőző kacsa zuhanyjáték
Lebegő fürdőző kacsa zuhanyjáték
6 990 Ft

Lebegő fürdőző kacsa zuhanyjáték

A bájos lebegő kacsa egy egyedülálló fürdőjáték nagyszerű vízi játékkészlettel, amely tökéletes a hosszú fürdőzés minden rajongójának.
6 990 Ft
Részletek
Lebegő fürdőző kacsa zuhanyjáték

A bájos lebegő kacsa egy egyedülálló fürdőjáték nagyszerű vízi játékkészlettel, amely tökéletes a hosszú fürdőzés minden rajongójának. A lebegő kacsa minden bizonnyal sok örömet okoz, és remek ösztönzést ad azoknak, akik nem szeretik a napi fürdést. A cserélhető kiegészítőkkel ellátott nagy kacsa lehetővé teszi és ösztönzi a gyermeket a kreatív játékra, érdekes attrakciókat teremtve fürdés közben. Nem kell tehát mást tenni, mint behelyezni az elemeket, a kacsát a víz felszínére tenni, megnyomni a vízpumpáló rendszert aktiváló gombot és elhelyezni a kiválasztott hegyet. Az úszókacsa vízpumpaként működik, a hozzá kapcsolódó cserélhető, különböző fúvókák pedig különböző módon tudnak permetezni, pörgetni, vizet permetezni.

Fő előnyei:
– Nagyon könnyen használható kisgyermek számára
– Könnyen használható be-/kikapcsoló gomb
– fejleszti a szem-kéz koordinációt
– akkumulátorral működik, a fürdőkádból vizet szivattyúzó rendszeren keresztül működik
– három kis cserélhető kiskacsa, amely az úszó kacsa hátára helyezhető, különféle vízi attrakciókat szerezve (kacsa ventilátorral vizet permetez a ventilátorból és kifolyóból, a fejtetőn lyukakkal ellátott kacsa vizet permetez a fejből és a kifolyóból , a szárnyakon lyukas kacsa vizet permetez a szárnyakból és a kifolyóból)
– tömlővel ellátott zuhanycső, amelyre négy különböző végződés rögzíthető (finom patakú zuhany, gumi szerkezetű zuhany, forgó ventilátor, vízrakéta) A zuhanyfejet a zuhanyfej mozgatásával lehet be- és kikapcsolni gomb a kézizuhany fejében található.
– tapadókoronggal a kádra ragasztható kézizuhany tartó
– a móka után a tapadókorongon sima felületre ragasztható a kacsa, hogy megszáradjon (minden használat után alaposan szárítsd meg, ne hagyd vízben)

A készlet tartalma:
– úszó nagy kacsahajó
– 3 kiskacsa,
– 1 zuhanyfej
– 4 zuhanyfej
– 2 tapadókorong
– 1 db kézizuhany tartó
– 1 csavarhúzó

A fürdőkészlet műanyagból készült. A lekerekített éleknek köszönhetően a játék biztonságos lesz a babák számára. Egy beépített tömítés szigeteli az akkumulátort és az összes áramkört, hogy megakadályozza a víz bejutását. A játék számos lehetőséget kínál a felfedezésre és a vízben való végtelen szórakozásra.

Méretek:
– nagy kacsa 15 cm x 12 cm x 8 cm
– kiskacsák kb 7 cm x 4 cm x 5 cm
– fej tömlővel, hossza 74 cm
– zuhanyfej gumi szerkezettel, kb 6,5 cm x 3 cm
– zuhanycsúcs 5 cm x 3 cm
– ütőcsúcs 7,5 cm x 4 cm

A játék elemmel működik – 3 x 1,5 V AA (nem tartozék).
Adatok
Cikkszám:
POL776