Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

LED UFO frizbi 23cm
LED UFO frizbi 23cm
3 990 Ft

LED UFO frizbi 23cm

A játék méretei:
kb 22cm


Tápegység
2 x 3V CR2016 (tartozék)
3 990 Ft
Részletek
A LED világítású repülő korong egy innovatív játék, amely teljesen új szintre emeli a szabadtéri szórakozást. Ez a futurisztikus korong nem csak felejthetetlen öröm pillanatokat nyújt, hanem látványos LED-világításával is lenyűgöz, ami varázslatot és vonzerőt kölcsönöz neki, különösen alkonyatkor.
A könnyű, strapabíró anyagból készült repülő korong tökéletes a strandon, a parkban vagy az udvaron való játékhoz. Aerodinamikus formája és különleges kialakítása hosszú és stabil repülést tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy a gyerekek sokáig élvezhetik a dinamikus és izgalmas szórakozást.

Ez azonban még nem minden – ez a lemez dinamikus LED világítással is fel van szerelve, ami még vonzóbbá teszi a szórakozást, különösen az esti órákban. Az égbolt változatos színekkel és mintákkal való megvilágításával a korong varázslatos atmoszférát teremt, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okoz.

Sokoldalúságának és tetszetős kialakításának köszönhetően a LED világítású repülő korong minden családi piknik, strandolás vagy esti kikapcsolódás pótolhatatlan elemévé válik az udvaron. Ez a korong nemcsak végtelen szórakozást, hanem felejthetetlen vizuális élményt is nyújt, ez a lemez örömet és mosolyt okoz mindenkinek, aki játszik vele.
Adatok
Cikkszám:
UFOFRIZ