Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Különleges habtapi összerakva 120 x 120 x 1 cm
Különleges habtapi összerakva 120 x 120 x 1 cm
6 990 Ft

Különleges habtapi összerakva 120 x 120 x 1 cm

Szín: grafit-szürke-fehér
Elemek száma: 16 db.
mérete:
– 120 x 120 x 1 cm
1 db tapi mérete:
– 30 x 30 x 1 cm
6 990 Ft
Részletek
Habszivacs szőnyeg csecsemőknek és gyerekeknek, puha puzzle-kből áll, divatos, visszafogott szürke és fehér árnyalatokban. A készlet 16 darab habkirakóból áll. Univerzális színeinek köszönhetően bármilyen gyerekszobába illeszkedik.
A szőnyeg elemei szabadon kombinálhatók vagy oszthatók, így bármely helyiségbe könnyen beilleszthető. Több rejtvénynek lekerekített a széle, és többnek a közepéről kihúzott elemek. A szőnyeg szélei függőlegesen összekapcsolhatók, így járóka alakítható ki, például labdák vagy kisgyermekjátékok számára. A szőnyeg egyik oldala sima, másik oldala dombornyomott, és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
A habszivacsból készült szőnyeg további előnye – a szőnyeg kiváló hőszigetelő a padlótól, és tökéletesen elnyeli a gyermek esését is. Fontos, hogy nagyon könnyen tisztán tartható, és nem szívja fel a port, atkákat és kiömlött folyadékokat.
A habszivacs elemek nagyon könnyűek, így biztonságosak a baba számára az élet első hónapjaitól kezdve. A szőnyeg számos játékhoz használható. Fejlődés korai szakaszában – formafelismerés elsajátítására és puha szőnyegként, nagyobb gyerekeknek pedig figurák, habtömbök elrendezésére, elkészítésére, saját fantáziájának megfelelő kis- és nagy szerkezetek építésére. Az elemek elrendezésével a gyerekek fejlesztik motoros készségeiket, fejlesztik képzelőerejüket.
A habszivacs kirakószőnyeg szabadtéri játékhoz is használható, összecsukva nem foglal sok helyet.

A szőnyeg előnyei:
– nagy méretű
– egyetemesség
– az elemek bármilyen módon történő kombinálásának lehetősége
– visszafogott színek
– Könnyen tisztítható
– szigetel a talajtól
– párnák esnek
– kivehető elemekkel rendelkezik
– összecsukva nem foglal sok helyet
– könnyű és kényelmes
– tartós
– otthonra és kertre

Szín: grafit-szürke-fehér
Elemek száma: 16 db.
mérete:
– 120 x 120 x 1 cm
1 db tapi mérete:
– 30 x 30 x 1 cm
Adatok
Cikkszám:
POL888