Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Kreatív 151 elemből álló csavarozó tábla
Kreatív 151 elemből álló csavarozó tábla
5 990 Ft

Kreatív 151 elemből álló csavarozó tábla

Készségre, lelkesedésre és korlátok nélküli képzelőerőre van szüksége. A szerkezet alapja az építőpanelben elhelyezett lyuk- és furatrendszer, amelyre különböző négyzet alakú, háromszögletű és kerek elemeket csavarozhatunk fel, hogy képeket formáljunk.
5 990 Ft
Részletek
Kreatív, több részből álló blokkok fiatal kivitelezőknek. A szenzációs 151 elemből álló készlettel bárki csodálatos képeket készíthet.
Készségre, lelkesedésre és korlátok nélküli képzelőerőre van szüksége. A szerkezet alapja az építőpanelben elhelyezett lyuk- és furatrendszer, amelyre különböző négyzet alakú, háromszögletű és kerek elemeket csavarozhatunk fel, hogy képeket formáljunk. A kreatív blokkok lehetővé teszik a térbeli képzelet, a kézi készségek és a koordináció fejlesztését. A játékon keresztül a gyermeknek lehetősége nyílik a logikus gondolkodás elsajátítására, a tárgyak használatának és párosításának elsajátítására. A szülők számára ezek felejthetetlen pillanatok, amelyeket gyermekeikkel játszva tölthetnek el.

A készlet tartalma:
– csavarhúzó (2 db AA elemmel működik – 2 x 1,5 V – nem tartozék)
– két cserélhető csavarhúzó bit
– csillag csavarhúzó
– színes csavarok
– színes alátétek
– füzet ötletekkel
– panel lyukakkal (30 cm x 24 cm)

A blokkok nagyszerű módja annak, hogy együtt érezd jól magad szeretteiddel. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek társaikkal vagy szüleikkel, miközben új ismereteket sajátítanak el.
Adatok
Cikkszám:
POL746