Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Kerti vízpermetező játék gyerekeknek, virág
Kerti vízpermetező játék gyerekeknek, virág
5 590 Ft

Kerti vízpermetező játék gyerekeknek, virág

Elem: 3 db - AG13
5 590 Ft
Részletek
Kerti öntöző - Boldog virágok: felejthetetlen szórakozás és felfrissülés a forró napokon!

Ez a bájos locsoló nem csak optimális hidratálást biztosít a növények számára, hanem varázslatos varázst is ad a megvilágított virágaival, amelyek megvilágítják a kertet az esti, szabadtéri találkozások során.

A megvilágított virágos öntöző az esztétika és a funkcionalitás harmonikus kombinációja. Finom, de tiszta vízfolyama tökéletesen hidratálja a növényeket, vigyázva egészségükre és szépségükre. Ezenkívül az esőztetőt körülvevő megvilágított virágok varázslatos hangulatot varázsolnak alkonyatkor, egyedi, mesebeli megjelenést kölcsönözve a kertnek. A boldog virágos kerti öntöző garantálja az örömöt és a mosolyt, amikor elkezdi permetezni a vizet a gyerekekre.

Ez a kerti tömlőhöz csatlakoztatható játék a víznyomásnak köszönhetően nemcsak hűt mindenkit, hanem rengeteg szórakozást is nyújt. A vízfolyás hatására színes virágok táncolni kezdenek, hullámzanak és vizet permeteznek minden irányba, ráadásul vizet permeteznek. Ez a tökéletes módja annak, hogy fantasztikusan szórakozzon a kertben a forró nyári napokon.

Három világítási mód:

villog,
gyorsan villogó,
folyamatos.
Elemek mellékelve:

3 db - AG13
Adatok
Cikkszám:
POL324