Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Hot Wheels - Mega autómosó játékkészlet

Hot Wheels játékkészlet - Mega autómosó
20 000 Ft
Részletek
Vezessen őszinte szórakozásért és tiszta körülmények között a Hot Wheels™ Mega autómosóval a város számára! Parkoljon le a torony típusú autómosóban, és fordítsa el a fogantyút, hogy az autót felfelé mozgassa a forgó spirálon. A tetején két víztartály található, amelyek forró és jéghideg vizet permeteznek a mellékelt Color Shifters™ járműre, hogy varázslatosan megváltoztassák annak színét. A kényelmesen elhelyezett víztálcák összegyűjtik a cseppeket, miközben a gépek áthaladnak a készlet többi részén, a problémamentes bónusz érdekében. Csatlakoztassa a Mega Car Wash-t más készletekhez, és építsen egy hihetetlen Hot Wheels™ várost. Minden darab külön eladó. A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.

• Tapasztalja meg a Hot Wheels™ Mega Car Wash városi kalandjait a jégmeleg és jéghideg víztartályokkal, amelyek aktiválják a színváltó funkciókat egy nagyszerű, rendetlenségmentes játékkészletben.

• A készlet 1 db Hot Wheels® Color Shifters™ autót tartalmaz, amely jéghideg vízben színt vált, majd forró vízben visszaváltoz. Olyan, mintha 2 autót kapnál egyben!

• A gyerekek meglocsolják Color Shifters™ autójukat jéghideg vízzel a kék tartályból, hogy felfedjék a mintát, majd ismét forró vízzel fröcskölik a piros tartályból, hogy visszacseréljék.

• Parkoljon 3 Color Shifters™ járművet a középső parkolóhelyekre, és változtassa meg 3 további autó díszeit egyszerre! (A további járművek külön vásárolhatók meg.)

• A készlet alján található tálca visszatartja a felesleges vizet, miközben a járművek a mosás során haladnak, így kényelmes, kiömlésmentes játékot biztosít.

• A készletben rengeteg vízmentes pályajáték található, mint például mozgatható kapuk, habhenger és állítható gáztömlő.

• A Hot Wheels™ City Mega Car Wash nagyszerű ajándék 4 éves vagy annál idősebb gyerekeknek, és más Hot Wheels® készletekhez és pályákhoz is csatlakoztatható, így saját tervezésű városképet építhetnek.

Adatok
Cikkszám:
POL993