Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Fém és fa logikai játékok szett
Fém és fa logikai játékok szett
5 990 Ft

Fém és fa logikai játékok szett

A cél két darab szétválasztása és újracsatlakoztatása erő alkalmazása nélkül.
5 990 Ft
Részletek
A cél két darab szétválasztása és újracsatlakoztatása erő alkalmazása nélkül.
Első pillantásra lehetetlennek tűnik a dolog, de győződj meg róla, hogy meg tudod csinálni

A fémrejtvényekkel, rejtvényekkel és logikai feladványokkal való játék számos előnnyel járhat mind az elme, mind a jó közérzet szempontjából.
Íme néhány példa:
– agytorna – a rejtvények, rejtvények megoldása összpontosítást, elemző gondolkodást és problémamegoldást igényel. E feladatok rendszeres elvégzése segíthet a kognitív és kognitív készségek fejlesztésében.
– koncentráció javítása – bonyolult rejtvény megoldása figyelmet és koncentrációt igényel. Ezért a fejtörők és fejtörők rendszeres gyakorlása javíthatja a koncentrációt.
– stresszcsökkentés – ha a találós kérdések és rejtvények megoldására összpontosít, az ellazulhat és csökkentheti a stresszt. Ez különösen hasznos lehet egy hosszú iskolai, munkahelyi nap után vagy olyan helyzetekben, amikor szükségünk van egy kis szünetre a mindennapi kötelességek alól.
– a közérzet javítása – a nehéz találós kérdések, rejtvények megfejtése megelégedettséget és megelégedettséget hozhat valami nehéz elérése miatt. Ez segíthet javítani közérzetét és önbecsülését.
– a kreativitás fejlesztése – egyes rejtvények és rejtvények megkövetelik a „dobozon kívüli” gondolkodást. Ez segíthet fejleszteni a kreativitást és az új megoldások keresésének képességét.

Összefoglalva, a fémrejtvényekkel, rejtvényekkel és logikai feladványokkal való játék nagyszerű módja lehet a kognitív képességek, a koncentráció javításának, a stressz csökkentésének és a közérzet javításának.

A rejtvényekkel való játék partisláger lehet! Játssz a barátaiddal, először gyere!

A fém rejtvények kis méretüknek köszönhetően elférnek pénztárcában vagy hátizsákban. Tökéletesek lesznek az orvosi rendelőben sorban álláskor, iskolai szünetben, vagy busszal vagy vonattal utazva.
Adatok
Cikkszám:
POL870