Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Fa 4 az egyben hangszerek babáknak és a kicsiknek
Fa 4 az egyben hangszerek babáknak és a kicsiknek
19 800 Ft

Fa 4 az egyben hangszerek babáknak és a kicsiknek

Kíváncsiság, érdeklődés, hajlandóság mindent megtanulni. Minden anyuka tudja. Azt is tökéletesen tudja, hogy gyermekében nagy lehetőségek rejlenek. Feladata, hogy kielégítse a gyermek természetes kíváncsiságát, hogy továbbra is készségesen fedezze fel az őt körülvevő világot. Ez a zenés szett felkelti gyermeke figyelmét, lenyűgözi, és lesz egy pillanatra önmaga is.
19 800 Ft
Részletek
Egy színes fa hangszerkészlet játékhoz, szórakozáshoz és zenei hangok tanulásához tökéletes ötlet minden kezdő zenész számára. A vonzó színekben pompázó szett minden bizonnyal minden kisgyermek figyelmét felkelti. A zenés játékok tökéletesen fejlesztik a gyermekek hallását és ritmusérzékét. A szett tökéletes lesz bármilyen házimoziba, művészi sarokba, ritmikus tevékenységekhez vagy egyéb zenei tevékenységekhez, minden kis zenerajongót megörvendeztet, és végtelenné teszi az otthoni koncerteket.

A készlet tartalma:
- tambura / dob
- cintányérok
- 2 x maracas
- Janicsár harangok

Kíváncsiság, érdeklődés, hajlandóság mindent megtanulni. Minden anyuka tudja.
Azt is tökéletesen tudja, hogy gyermekében nagy lehetőségek rejlenek. Feladata, hogy kielégítse a gyermek természetes kíváncsiságát, hogy továbbra is készségesen fedezze fel az őt körülvevő világot. Ez a zenés szett felkelti gyermeke figyelmét, lenyűgözi, és lesz egy pillanatra önmaga is. A hangszerek nagyon esztétikus, kiváló minőségű fából készültek.
Adatok
Cikkszám:
POL716