Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Dominó játék fém bőröndben
Dominó játék fém bőröndben
11 500 Ft

Dominó játék fém bőröndben

A dominójáték egy nagyon univerzális kirakós játék, amellyel bárki szívesen fog játszani.
11 500 Ft
Részletek
A dominó a világ egyik legrégebbi és leghíresebb játéka. A mi készletünk egy elegáns fémdobozba volt csomagolva, amely belül fekete bársonnyal bélelt. Belül 91 dominólapkát és játékkiegészítőt találsz: egy jegyzetfüzetet pontozótáblával, színes vonatdarabokat és egy fogaskereket a mexikói vonatjátékhoz.
A klasszikus dominójáték köveknek nevezett lapkákat használ. Minden lapka két négyzet alakú mezőre van osztva, amelyeken megjelölt lyukak – minden számkombináció 0-tól (úgynevezett „szappan”) 6-ig. A játékosok dominólapkákat öntenek az asztalra úgy, hogy a lyukak az asztallap felé nézzenek, és lehúzzák a megfelelő számú rudat. . A játék úgy kezdődik, hogy egy személy bármelyik rudat az asztalra helyezi. A többi játékos felváltva próbálja hozzáadni a megfelelő számú pontot tartalmazó lapkáit (a szomszédos mezőkben pontosan ugyanannyi pont kell).
A dominójátéknak több változata is létezik, így a játék és annak szabályai könnyen adaptálhatók a játékosok életkorához és létszámához.
A dominók felállva is sorba helyezhetők, így a lehető leghosszabb szerkezetet hozhatjuk létre anélkül, hogy a korábban elhelyezett csempéket felütnénk. Csoportokra oszlhat, vagy egyedül vállalhatja a kihívást.
A Mexican Train egy érdekes játék dominó segítségével. A játék során dominólapkákat kell összeilleszteni a lehető leghosszabb vonat létrehozásához. A kockákat úgy kell elhelyezni, hogy a két lapkán lévő egyes számok megegyezzenek egymással. A játék során elrendezheti vonatát, hogy minél hosszabb legyen, vagy elemekkel egészítheti ki a többi résztvevő által létrehozott szerkezeteket, megkönnyítve vagy megnehezítve a feladatukat. A résztvevők közösen szervezhetnek vonatokat vagy versenyezhetnek egymással. Gondosan figyelje meg, hová helyezhet újabb kockát, és milyen hatással lesz a többi játékos mozgására. Az a győztes, aki a játék végén a legkevesebb ponttal rendelkezik, hacsak a játékosok nem határozzák meg saját szabályaikat.
További ötletek a szórakozáshoz a mellékelt (angol nyelvű) útmutatóban találhatók.

A készlet tartalma:
– dominó csempe 91 db.
– egy pontszámláló füzet
– fogaskerék a mexikói vonatjátékhoz
– 9 db színes vonat
– angol nyelvű kézikönyv

Játékosok száma: 1-8

mérete kb 5,1 cm x 2,6 cm x 0,7 cm

A rudak nagyok és masszívak, elefántcsont színűek, színes lyukakkal.

A dominójáték egy nagyon univerzális kirakós játék, amellyel bárki szívesen fog játszani. Gyakorolja az elmét: felfogóképességet, koncentrációt, egy kis logikus és stratégiai gondolkodást igényel, ugyanakkor izgalmas szórakozást nyújt a játékosoknak. A dominó türelemre, kreativitásra, koncentrációra nevel, fejleszti a kézi készségeket – a blokkok megfelelő helyre rendezése koncentrációt és a mozdulatok pontosságát kívánja meg.
A dominók gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt készültek. Ez egy fantasztikus módja annak, hogy kellemes szabadidőt töltsön el barátaival vagy családjával. A dominók egymásra rakása biztosan nem fog hamar unalmassá válni.
Adatok
Cikkszám:
POL882