Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Bicikli, három az egyben

A Tiny Bike egy olyan kerékpár, amely a gyermekkel együtt növekszik, és alkalmazkodik a gyermek igényeihez és készségeihez. Gyorsan átalakítható futótricikli, tricikli, vagy futóbiciklivé.
32 000 Ft
Részletek
A Tiny Bike egy olyan kerékpár, amely a gyermekkel együtt növekszik, és alkalmazkodik a gyermek igényeihez és készségeihez. Fantasztikus ötlet a gyermek megfertőzésére mozgással, sporttal és aktivitással. A kerékpár felépítése nagyon egyszerű, különféle funkciókká alakítása nem igényel semmilyen szerszámot. Először is, a kerékpár biztonságos, könnyű és kényelmes.
A kerékpár az egyszerű átalakítás lehetőségének köszönhetően számos funkcióval rendelkezik a fiatal vezető életkorától és igényeitől függően.

A kerékpár jellemzői:
– A futótricikli tökéletes a legkisebb gyerekek számára, akik 3 kerékkel kezdik kalandjukat. A felhajtható változatnál leszerelték a pedált, majd a gyerek a lábával löki el önmagá előre
– A tricikli olyan gyermek számára készült, aki a lába erejét szeretné használni a pedálozáshoz, a tricikli pedálokkal rendelkezik, a hátsó kerekek széles távolságra vannak elhelyezve. Az utazás stabil és biztonságos
– Egyensúlyozó futókerékpár: ennél a változatánál a pedálokat le kell szerelni, a hátsó kerekeket össze kell rakni, majd a gyermek a lábai erejét kihasználva lovagol, kilökődik és egyensúlyozva tartja egyenesben magát.

A Tiny Bike előnyei:
– multifunkcionális kerékpár, amely együtt nő a gyermekkel
– egyszerű lehetőség a kerékpár átalakítására a gyermek igényei szerint
– A kerékpár masszív, könnyű felépítése
– állítható nyereg
– széles kerekek
– puha kormányburkolat
– csúszásmentes markolat a kormányon
– puha nyereg
– szilárd felépítés
– maximális teherbírás 30 kg
– gyorsan összecsukható, bármilyen csomagtartóba elfér

Méretek:
– Kormánymagasság 51 cm
– a teljes kerékpár hossza 73 cm
– kormánytávolság 30 cm
– magassága a nyeregig állítható 32-34 cm
– szélesség kerekekkel egymástól 47 cm
– súlya 3,5 kg
Adatok
Cikkszám:
POL770