Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Bestway öltözősátor 110x190cm
Bestway öltözősátor 110x190cm
15 000 Ft
ÚJ

Bestway öltözősátor 110x190cm

Bestway öltözősátor 110x190cm
15 000 Ft
Részletek
A Bestway turistaöltöző egy praktikus sátor, amely privát kabinként szolgál a strandon, uszodában, tavon vagy kempingben.

Nedves fürdőruháját szégyenkezés nélkül cserélheti száraz ruhára. A magas sátor lehetővé teszi a szabad mozgást ruhaváltáskor. Használható például kempingben felfújható tárolónak, vagy piactéren, ahol nincs lehetőség ruhafelpróbálásra :)

Nagy előnye a cipzáras ajtó, amely könnyen teljesen kinyitható, és a fal egy részére rögzíthető, így szabadon ki lehet lépni, vagy szellőztetni lehet a hordozható helyiséget. Ezenkívül a sátor három átlátszatlan ablakkal rendelkezik, amelyek szintén könnyen fedhetők.

A hordozható próbafülke belsejében van még egy kis elem, egy zseb, amibe elrejthetünk pl.: mobiltelefont, kulcsokat vagy pénzt. Ennek köszönhetően nem esnek ki ruhaváltáskor.

Ez minden kevésbé meghitt helyen történő kemping elengedhetetlen eleme. Hozzájárul, hogy kényelmesen érezd magad, de nem kényszerít rá, hogy hosszú sorban állj a nyilvános öltözőkhöz.

Az öltöző teljes - a padlót is beleértve, ami takarításhoz kivehető. Könnyen ki- és összecsukható. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy fogantyús huzatot, amelybe később bepakolhatod a sátrat.

Leírás:

méretei: 110 x 110 x 190 cm
súlya: 2,57 kg
Anyaga: 170T PA bevonatú poliészter
padló: 110g/m2 PE
ellenállás: 300mm (H2O)
2 ablak
A készlet tartalma:

sátor

rugalmas keret
Adatok
Cikkszám:
POL1011BEST