Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Bestway H2GO 488cm Dupla Vízicsúszda
Bestway H2GO 488cm Dupla Vízicsúszda
10 900 Ft

Bestway H2GO 488cm Dupla Vízicsúszda

Műszaki adatok:
- pálya hossza 488 cm
- tartós vinil anyag
- 3 éves kor felett
10 900 Ft
Részletek
Egy dupla csúszda sebességrámpával a Bestway idei nyárra szóló ajánlata minden olyan gyerek számára, aki nem tudja, mi az unalom!
A H2O GO Bestway vízi csúszda egy olyan vízi csúszda, amelyet azok számára terveztek, akik szeretik a jó szórakozást a friss levegőn. A csúszdát a csúszdán elhelyezett zuhanyzók öntözik. A hihetetlen szórakozás garantált! A csúszdába épített vízzuhanyok további hűtést tesznek lehetővé a forró napokon, úgy működnek, hogy a kerti tömlőt speciális horgokra csatlakoztatják. A csúszda gyártásához felhasznált modern kialakításnak és strapabíró, bevizsgált anyagnak köszönhetően működése problémamentes lesz.

A H2O GO! dia legfontosabb jellemzői:
- kiváló minőségű, tesztelt vinil biztosítja a problémamentes használatot
- a csúszdába épített vízzuhanyok biztosítják a maximális csúszást
- felfújható puha felület
- két korcsolyapálya
- javítófolt mellékelve

A csúszótalp felszerelése:
- a csúszdát a fűre vagy homokra kell helyezni
- csatlakoztassa a kerti tömlőt a szórófejekhez és már kész is!

A szökőkúttal ellátott csúszda ideális látnivaló azoknak, akik mindenekelőtt a frontális szórakozást értékelik. A csúszda rendkívüli szórakozást nyújt a családnak és a barátoknak. Mindez egy jól átgondolt szerkezetnek, a végén egy speciális úszómedencét létrehozó kiegészítő öblnek és egy oldalsó vízesés rendszernek köszönhető, amely folyamatosan hidratálja a felületet és lehetővé teszi a nagyobb sebesség elérését. A dupla csúszópálya pedig dupla móka! Mindenesetre, függetlenül attól, hogy ki nyer, a leghosszabb 4,88 méter, a legnedvesebb és a leggyorsabb út vár rád.

Műszaki adatok:
- pálya hossza 488 cm
- tartós vinil anyag
- 3 éves kor felett
Adatok
Cikkszám:
POL662