Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Bestway 2 személyes matrac 203x152x22 cm
Bestway 2 személyes matrac 203x152x22 cm
16 990 Ft

Bestway 2 személyes matrac 203x152x22 cm

A készlet tartalma:
- matrac 203 x 152 x 22 cm
16 990 Ft
Részletek
A Queen Pavillo dupla matrac ideális ajánlat a Bestway-től azoknak, akik a természet kebelébe tett kirándulások során is értékelik a kényelmet és a kényelmet. A matrac beltéri és kültéri használatra egyaránt tökéletes. Kempinges kirándulások és szabadtéri kalandok során, valamint váratlan vendégek meglátogatásakor. A matrac Coil-Beam kerettel rendelkezik, mely a benne elhelyezett vízszintes csövek segítségével biztosítja a matrac stabilitását, stabilan összeköt két felületet. Úgy tervezték, hogy utánozza a rugókat egy tipikus matracban, valamint kényelmet és kényelmet biztosít. A 203 cm x 152 cm méretű matrac kényelmesen elfér két személy számára. Ezenkívül a matrac felülete kellemes tapintású velúrból készült. A készlet a Queen matracon kívül egy kézi pumpát és 2 párnát tartalmaz.

Leírás:
- tartós vinil anyag előre tesztelt tartós PVC anyagból
- kényelmes velúr hálófelület
- Ideális otthonra és kempingezésre
- tekercs-gerenda vázra épülő konstrukció
- gyors felfújó szelep
- gyorsleeresztő szelep zárral
- Sötétkék
- maximális teherbírás 300 kg

A készlet tartalma:
- matrac 203 x 152 x 22 cm
- felfújó szivattyú (62002) Air Hammer™
- két párna
- nagy teljesítményű javítófolt mellékelve

Az erős tekercs-gerenda konstrukciónak köszönhetően a matrac nem deformálódik a test súlya alatt. Még akkor is, ha egyszerre többen vannak a matracon, a súly egyenletesen oszlik el a teljes felületen. Használat után előfordulhat, hogy a terméket fel kell fújni, hogy megőrizze szilárdságát.
A matrac tartós, megerősített PVC anyagból készült. A matrac felső részét kellemes tapintású pelyhes anyag borítja, amely kellemes pihenést biztosít. Az egész kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagyon könnyen tisztíthatók.
Adatok