Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Batman HÁTIZSÁK  40 cm
Batman HÁTIZSÁK 40 cm
5 490 Ft

Batman HÁTIZSÁK 40 cm

A stílusos és praktikus Batman hátizsák minden szuperhős rajongó tökéletes kiegészítője! Stílusos és praktikus hátizsákot keres fiának? A Batman hátizsák a tökéletes választás! Tágas, kényelmes és kedvenc szuperhőssel – minden fiúnak biztosan tetszeni fog.
Ez a stílusos hátizsák jól használható az iskolában és kirándulásokon is. A tágas rekeszben minden szükséges tárgy elfér, a széles pántok pedig kényelmes viseletet biztosítanak. A Batman hátizsák is tökéletes ajándékötlet. Minden szuperhős rajongó biztosan örülni fog egy ilyen ajándéknak.
5 490 Ft
Részletek
A termék jellemzői:
Eredeti dizájn: A hátizsák jellegzetes mintázatú, fekete és sárga Batman logóval.
Tágas rekesz: A hátizsák egy tágas rekesszel rendelkezik, amelybe belefér minden szükséges tárgy, mint például könyvek, füzetek, tolltartó, reggeli vagy kulacs.
Kényelmes viselet: A hátizsák puha anyaggal szegélyezett széles, állítható pántokkal rendelkezik, amelyek hosszú ideig is kényelmes viseletet biztosítanak.
Kiegészítő zsebek: A hátizsák elején cipzáras zseb található az apró kiegészítők számára, és egy oldalsó hálós zseb, amely tökéletes egy kulacsnak vagy más apró tárgyaknak.
A hátizsák tartós anyagból készült, amely biztosítja a kényelmes használatot.

Műszaki adatok:
Méretek: 41 x 29 x 13,5 cm
Anyaga: poliészter
Szín: fekete/sárga
Súly: 0,3 kg

A hátizsák tökéletes kiránduláshoz vagy óvodába, minden szuperhős képes lesz belepakolni a legszükségesebb tárgyakat.
Adatok
Cikkszám:
POL0008