Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

Anlily esküvő babaszett
Anlily esküvő babaszett
8 500 Ft

Anlily esküvő babaszett

Fantasztikus menyasszony és vőlegény szett
8 500 Ft
Részletek
Fantasztikus menyasszony és vőlegény szett, ő és ő, gyönyörűen felöltözve, készen arra, hogy IGEN-t mondjanak egymásnak! A menyasszony és a vőlegény bájos szettje minden esküvőszervező és esküvői tanácsadó ajánlata. A Menyasszony baba magas szőke, hosszú, omlós hajú, fején arany diadém, finom, kétrétegű tüllfátyol, amivel a menyasszony arcát eltakarhatjuk. A menyasszony nyakában arany nyaklánc található, a gyönyörű szatén ruhát derekát arany szalag és finom csipke díszíti, amely könnyedséget kölcsönöz az egész öltözéknek. Lábán a menyasszony fehér magas sarkú cipőt visel masnival. Az egész stílus nagyon elegáns, és egy rózsaszín virágcsokor egészíti ki.
A vőlegény jóképű, magas barna, kétrészes fekete öltönyt visel. A fehér inget arany csokornyakkendő díszíti, amely ugyanolyan színű, mint a menyasszony masnija.
Egy fehér ingre szürke mellény van nyomtatva. Lábán a vőlegény fekete elegáns cipőt visel. A pár igazán nagyszerűen képviseli magát.
A babáknak mozgatható végtagjai vannak.

A babák magassága kb. 30 cm
A lányok szeretnek mesebeli esküvőket és esküvői játékokat tervezni, és ez a készlet egyszerűen az ilyen jelenetek megrendezésére készült.

A babákkal játszani mindig nagyszerű, és egy ilyen bájos párosnak köszönhetően még vonzóbb lesz. A babák vonzó csomagolásba vannak csomagolva, így ajándéknak is tökéletesek.
Adatok
Cikkszám:
POL986