Játékok – csakis a Játékos saroktól!

info@polexim.hu

8 IN 1 fejlesztő fa kocka

A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékokat speciális, egészségre ártalmatlan festékkel festették.
12 000 Ft
Részletek
A 8 az 1-ben készlet egy többfunkciós fakocka gyermek számára. A játéknak hat fala van, tetején különféle szórakoztató attrakciókkal, egy labirintussal, alul pedig egy társasjátékkal. A készlet fából készült, fém labirintussal a színes gyöngyök mozgatásához. A játék mindkét oldalán található fantasztikus színek és látványosságok minden gyermeket arra ösztönöznek, hogy oktató jellegű időt töltsenek el. Minden elemet úgy terveztek, hogy illeszkedjen a baba kis kezéhez.
Egy tömör fából készült multikocka a részletekre való odafigyeléssel készült, a bájos grafika pedig serkenti a gyermek fantáziáját és figyelmét. A csúszó, mozgó és nyomó elemek fejlesztik a gyermek kézügyességét, kézügyességét.
A Wooden Educational Cube egy mobil szórakoztató és tanulási központ 18 hónapos gyermekek számára. A játék mindenekelőtt biztonságos – a faelemek tökéletesen csiszoltak és környezetbarát festékekkel festettek.

Játék látványosságok:
– abakusz színes gyöngyökkel – a játékon keresztüli tanulás lehetővé teszi, hogy egyszerű matematikai műveleteket sajátíts el
– óra – számokat tanul, színes számlap, a gyermeknek lehetősége van megtanulni az első számokat, valamint elsajátítani a hagyományos óráról óraolvasás képességét. Lehetőség van arra is, hogy beszélgessünk gyermekünkkel, amit a nap különböző szakaszaiban teszünk
– csúszó elemekkel ellátott fa – a baba a kockák mozgatásával edzi kezét és logikus gondolkodását
– fából készült számok – számok tanulása (angolul is) minden számnak megvan a maga mennyiségi megfelelője a blokk másik oldalán, például 1 – virág 2 – óra, 3 – csésze
– színes fogaskerekek mozgásban – itt a gyerek a görgők mozgatásával is tornáztathatja az ujjait. Az ok-okozati sorrendet is megtanulja (a mozgás a következő állványhoz vezet).
– szortírozó különböző formájú tömbökkel – a megfelelő blokkokban a megfelelő lyukakba való játék megadja a gyermeknek a tanulási időt. A kicsi megtanulja megkülönböztetni a formákat és az elemeket egymáshoz igazítani.
– egy motoros spirál a kocka tetején színes gyöngyökkel, amelyek a fémspirál mentén mozgatják őket
– Ludo társasjáték – klasszikus játék mindenkinek. 4 gyalog, mindegyik más-más színű, szórakoztató versenyzés, amely először éri el a bázisát.

Az oktatási kockával a gyermek tanulhat számokat, megtanulhat számolni, gyakorolhatja a memóriát, a logikus gondolkodást és az egyszerű matematikai feladatokat, tanulhat színeket, formákat vagy órákat olvashat az órán. A kocka mindenekelőtt gyönyörű, élénk színek, amelyek serkentik a legkisebbek fantáziáját és kreativitásukat. Az interaktív kockával való játék a kézi készségek és a szem-kéz koordináció gyakorlata is.

– 36 x 19,5 x 24 cm

A készlet tartalma:
– többcélú torony
– spirálok színes elemekkel
– színes blokkok
– gyalogok játszani kínai

Egy játék, amelyet arra terveztek, hogy együtt növekszik a gyermekkel, és kísérje őt a fejlődés különböző szakaszaiban. A fajátékok időtálló ajánlatok, amelyek minden kisgyermeknek örömet okoznak. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelték. Ez az anyag jól néz ki természetes színben és festve is. Ráadásul minden gyermek számára biztonságosak. A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékokat speciális, egészségre ártalmatlan festékkel festették.
Adatok
Cikkszám:
POL854